lauantai 26. lokakuuta 2013

Keittiön tuunausta....

Ajan kuluessa olen tuunannut ja sisustanut keittiötämme ja nyt päätin jo jotain kuviakin ottaa.. ongelmana onkin juurikin se, että en koe tilojen olevan koskaan valmiita ja näin lopullisia kuviakaan en ole juuri ottanut! Nyt opettelenkin ottamaan niitä aina kun olen päässyt pienen askeleen eteenpäin, kohti määränpäätä ja jollakin lailla luonut jotain omanlaista.

Aina talossamme on jokin nurkka vähän rempallaan ja se tekeekin kodistamme meidän kodin... mitä jos tulisikin jokin päivä valmista!? Ajatus houkuttaa.....MUTTA onko myytävä ja ostettava uusi projektien,  remonttien ja tuunausten tyyssija!!.... Ei valmista ei tuu... aika muuttuu ja saa aloittaa taas alusta <3

Tällainen tällä hetkellä =) Keittiö remppaa ootellessa!!


Seinät kaappien takaa maalasin mustalla ja näin seinä korostuu enemmän ja vie huomiota tummilta kirsikan värisiltä kaapeilta! (ei ole mun suosikit alkuunkaan). Jahka joskus remppa tehdään, niin kyseistä sävyä ei keittiöstämme löydy....luulisin!!

Valkoinen rullakappa tuo tilaan valoa ja raikkautta. Verhojen ja liitutauluntekstit vaan tuo sitä jotain, itsehän olen niihin niiiin koukussa!! Voiko niitä ollakkaan liikaa!? Milloin on raja ylitetty? Meillä tekstiä löytyy ihan joka paikasta.
JÄLKEEN....

ENNEN...
Edellisen asukkaan aikaan oli tällainen keittiö. Baaritiski ja lasivitriini....ne purin heti pois!


Nyt...

Liitutaulukontaktimuovilla teippasin pinnan johon voi nyt kirjoitella tekstejä!!

Liitutaulukontaktimuovi ja liidut 5,90€ (Kärkkäinen)

Vanhat kehykset sai uuden elämän, kun liimasin taakse magneetteja ja laitoin niihin reseptikortit!

Reseptikortit hankittu kesällä Naantalista Living Deauville sisustusliikkeestä (2€/kpl), mut on saatavana myös verkkokaupasta! http://www.livingdeauville.fi/shop/reseptikortit




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti