keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Elämäni Aakkoset

Näitä aakkosia oon nyt mietiskelly tovin ja tässä ne nyt olis :)... haasteen koppasin taannoin  Frida- Koti kaupungin laidalla blogista.


A- Anno- astiat
Uusin hullaantuminen tapahtui pikku hiljaa hiipien... ensin ostin yhden purkin ja sitten jo isomman satsin kerralla :)

 
B- Blogi
Ihana harrastus... niin paljon opittavaa! Haasteet mukavia ja oman osaamisen kehittäminen tällä saralla vasta alkutaipaleella! Oppi ja ikä kaikki :)
 
C- Cafe
Kahvi, kahvilat... käyn paljon ja nautin...niin ystävien kanssa kuin ittekseenkin! Täydellinen kahvilakokemus koostuu Ystävästä/Lehdestä, kupista kahvia ja ihanasta leivonnaisesta sekä esteettisesti ihanasta ympäristöstä.... Hmmm
 
D- DIY
Tykkään tehdä itse... remontointi ja tuunaus niin mun juttuja! Haluaisin oppia virkkaamaan...se on haave...ehkä joku päivä, kun tarpeeksi kärsivällisen opettajan itselleni löydän :) Nyt ostanut virkatun maton valmiina torilta ja ihaillut muiden kättentöitä.
 
E- Elämä
Ennalta arvaamaton, paljon antava elämänpituinen matka, joka koostuu palasista ja pienistä hippusista, joita tarttuu matkanvarrelta mukaan! Mihin ei kuole se vahvistaa...
 
F- Foelie
Keksimäni nimi Blogilleni... tarkoittaa suomeksi muskotinkukkaa ja tuo mieleeni tummia vivahteita ja arvauksellisuutta...jotain uutta...

G- Granit
Halunnut käydä jo pitkään, mutta vielä käymättä... kesällä suuntaan sinne siis...
 
H- Hp- Tietokone
Kosketusnäytöllä varustettu uusi tietokeneemme...hmmm...vaatii taas aikaa totutteluun, et ollaan sinut :)
 
I- Innostuneisuus
Innostun helposti asioista, tykkään tehdä mielijohteesta asioita, kokeilla ja joskus eivät sit mee ihan niin kuin olin suunnitellut... Helposti myös aloitan montaa projektia päällekkäin ja niiden loppuun saattaminen vie aikaa..
 
J- Juoksukengät
Hankintani Hulluilta Päiviltä... nyt odotan, että tämä kuntoprojekti saa tulta alleen... Sauvakävely on kuulunut vakioituna viikottaiseen liikuntaan, mut jos nyt kesää kohti vauhtia vähä kiihdytettäis :)

 
 
K- Kamera
Otan kuvia Canon-digikameralla ja haave/toive järjestelmäkamerasta on kytenyt pitkään... pitäisi vaan tietää mikä hyvä, mitä ottaa huomioon valinnassa jne... jos sinulla kokemuksia niin hyvässä ku pahassa  otan niitä mielellään vastaan???!!!
 
L- Leipominen
Leipomisesta olen innostunut nyt viimeisen vuoden aikana... pullan leipominen ja pitkät kohoamisajat ei oo mun juttu, mut nopeat piirakat, kakut ja rieskat ovat tällä hetkellä lemppareita.
 
M- Musta
Väri... tai ennemminkin tausta, joka korostaa värejä ja kauniita asioita....Pidän paljon, niin sisustuksessa kuin vaatteissa.
 
N- Nukkuminen
Mä niin tykkään nukkumisesta... nukkuminen ööö se on ku rahaa pankkiin laittas... se tunne, kun oot nukkunu tarpeeks ja saat aamulla nousta ajan kanssa ylös ja makoilla sängyssä.. juoda hitaasti ja hartaudella aamukahvit :)
 
O- Oma aika
Minulle äärettömän tärkeää jaksamisen kannalta... nautin itsekseen olosta ja tekemisestä, vaikka sosiaalinen olenkin... sitä vaan tarvii välillä.
 
P- Piirakka
Nopeaa, helppoa ja hyvää! Mulla on suolasen- ja makeanpiirakan peruspohjan ohje (lisään blogiini myöhemmin), joihin sit laitan täytteeksi milloin mitäkin! Suolasen piirakanpohja on niin hyvä... Kokeile*
Oon niin heikko leivonnaisille ja olenkin itse viimeaikoina innostunut kovasti leipomisesta...
 
 Q- Qulinaristi ;)
Pidän mahottomasti hyvästä ruoasta... itse en mikään kokkaamisen ilmentymä ole, mutta arjessa kokkaan kyllä... nautin hyvästä ruoasta ja arvostan todella jos sellaista saan :)
 
R- Reissu
Olen aikas tottunut pakkaaja... pieniä arjen katkaisevia reissuja tykätään tehdä ja pyritään, että sellainen olisi aina suunnitelmissa... On mitä odottaa....
 
S- Säilytys
Tavaroiden säilytys on kaiken a ja o ... kun kaikelle on paikkansa (kunhan kaikki muistasivat viedä kaiken sinne minne kuuluu) kaikki on paljon helpompaa...Lempparihuonekaluihini kuuluva senkki on hankittu Ikeasta... kätkee sisälleen mahottomasti tavaraa, toimii loistavasti arjessa säilyttimenä ja esteetikolle päällinen on oiva paikka luoda sisustukseen uutta ilmettä. Muuten... Aito puu myös laatikoiden rungoissa...ja tummaväri- tykkään! Sisustuslehtien suurkuluttajana myös niiden koti löytyy tästä säilyttymestä!
  


T- Tekstit
Oon niihin niin koukussa... dymoilu on karannu ihan lapasesta, sisustuksessa tekstiä löytyy puisina kirjaimina, tarroina, dymoteksteinä, liidullakirjoitettuna, verhoissa, tyynyissä.... ja ja ja....
 
U- Usko
Usko omaan tekemiseen ja usko tulevaan! Usko että kaikki menee hyvin ja kaikki onnistuu... Nämä mietteet arjessa, auttaa jaksamaan ja tsemppaa eteenpäin :)
 
V- Vanhaa
Kierrättäminen on minulle tärkeää... olen se, joka siirtää roskia roskiksesta toiseen jos ovat väärään eksyneet... tykkään jos voi vanhaa hyödyntää jossakin muussa muodossa kuin tuote on esimerkiksi aiemmin ollut. Kodissani on useampia muiden hylkäämiä kalusteita. Toisen roska voi olla toisen aarre...

 
W-Www....
Täältä löydän melkein kaiken tiedon... tiedon, jota aikaisemmin etsin kirjastosta ja tietokirjallisuudesta, televisiosta, uutisista jne... mahdottoman kätevää!! Tuonut kaiken tiedon kotiin ja postitkin löytyy jo osaksi täältä...Nykyään niin jo itsestäänselvyyskin...
 
X- Merkki
 Käytän sitä kertaa sekä ja merkkinä :)
 
Y- Ystävät
Tärkeitä... Heidän kanssa voi jakaa ilot ja surut... puolin ja toisin... he ovat henkireikä ja apu....voimavara ja innostuksen lähde ja paljon muuta... :)
 
Z- Zoo
Varma ensikesän kotimaan kohde- Korkeasaari...Vanhempi poikani on kysellyt talven et milloin se kesä tulee et päästään sinne eläintarhaan ja et onko ne Leijonat sittenkään aitauksissa ;)
 
 
Å- Åbo
Viimekesänä kiersimme Turussa ja Naantalissa.... Ihanaa kohta taas kesä ja pääsee fiilistelemään ihania paikkoja, rakennuksia, kahviloita, sisustuskauppoja, toreja....minne...se on vielä auki...

 
 
Ä- Äitiys
Tärkeä asia, suuri vastuu... Ihanaa! Pojat on tälle äipälle (niin kuin varmasti kaikille) kyllä niiiin suuri elämän rikkaus, mutta niin kuin Frida kirjoitti niin laina vain...
 
Ö- Ötökät
Pelkoni.... Kesä on niiin ihanaa, mutta sen tuomat ötökät niiin ällöttäviä! Tiedän, että ne ovat tarkeitä, mutta.....

Koppaa tästä haaste mukaasi... millaiset ovat sinun aakkosesi?


Mukavaa Pääsiäisviikkoa ihan jokaiselle!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti